Задайте въпрос!
  • корал (2)
  • корал (3)
  • корал (1)

ID на имот : 266

За продажба 42,300 евро - Аппартамент/Квартира, Комплекс
54 1 Спалня 1 Баня
 
 Добави в любими
Принтирай

Компания “Бест Бългериън Груп” предлага за продажба нов жилищен проект в гр.Варна.

Новият жилищен проект Корал резиденс – е модерен комплекс от затворен тип, разположен в един от най-престижните квартали на града – кв. „Бриз“ (местност Свети Никола), в близост до бул. „Княз Борис I“. На няколко минути от комплекса се намират Морската градина, плажната алея, заведения за хранене и търговски център с множество малки магазини.

Комплексът има предимствата на свежия въздух, морската панорама и спокойствието на кв. Бриз.

Комплексът се състои от две нискоетажни сгради, ориентирани на югоизток.  Фасадата е с уникален дизайн, следващ структурата на естествения корал, а почти всички апартаменти имат южно изложение и морска панорама. Във вътрешния двор е проектиран богато озеленен парк със зони за отдих, открит басейн и детска площадка. Комплексът е от затворен тип с контролиран достъп и смарт видеодомофонна система. Предвидена е цялостна поддръжка, почистване и управление.

В комплекса са проектирани 63 двустайни, тристайни и четиристайни апартамента с площ от 54 до 220 кв.м. Строителството на жилищния комплекс ще приключи през октомври 2019 г.

Строителството се изгражда с уникалните си по характер сгради, влагайки съвременни технологии и материали, прецизно изпълнение и цялостна иновативна архитектура.

Точно това вече търси съвременният жител на един голям град – приветлива и защитена среда, в която е разположено жилището му, която може да му осигури необходимите спокойствие и почивка. Удобства не само в собственото му жилище, но и в организацията на общите части на сградата. Местоположение, което да му даде възможност за бързи комуникации, но и добра панорама и свеж въздух, допринасящи за качеството му на живот.

Информация за продажбата на апартаменти може да получите на телефон: +359893335060

Имоти

Тип имот Номер Етаж Обща площ Чиста площ Спални Бани Цена
Тристаен апартамент
(Апартаментът се състои от входно антре, дневна зона с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалет и две тераси)
A1 1 120 2 2 94,700 евро
Двустаен апартамент
(Апартаментът се състои от входно антре, дневна зона с кухненски бокс, една спалня, баня с тоалет и една тераса)
А10 2 54 1 1 42,300 евро
Четиристаен апартамент
(Апартаментът се състои от входно антре, дневна зона с кухненски бокс, три спални, две бани с тоалет и една тераса)
А17 2 147 3 2 132,400 евро
Тристаен апартамент
(Апартаментът се състои от входно антре, дневна зона с кухненски бокс, две спални, баня с тоалет, отделно тоалет, перално помещение и една тераса)
Б2 1 94 2 1 75,200 евро
Двустаен апартамент
(Апартаментът се състои от входно антре, дневна зона с кухненски бокс, една спалня, баня с тоалет, перално помещение и една тераса)
Б7 2 67 1 1 52,400 евро
Четиристаен апартамент
(Апартаментът се състои от входно антре, дневна зона с кухненски бокс, три спални, баня с тоалет, отделно тоалет, перално помещение и една тераса)
Б17 4 175 3 2 193,100 евро
Карта

Подобни имоти